Massa studerande

Som det alltid är i början på en destination så har vi studerat massa saker som kommer hjälpa oss i framtiden.

Torsdag: Vi fick bilen och så gjorde vi en egen liten tur runt om hela ön med en karta. Det var mycket mysigt med en roadtrip med bara tjejer och happy music! Vi såg det mesta som man ska se plus att vi blev jagade av en vild hund och vi har aldrig skrattat så mycket. Vi besökte också ett av våra lyxhotell som finns i Fiskardo där den norska kronprinsfamiljen har bott och hotellet hade en helicoperplatta vilket säger ganska mycket....

Fredag: Vi fick en egen lokalguide och åkte på en tur som heter Southern Explorer. Vi besökte kloster, kyrkor, museum, slott och hade vinprovning! Kvällen avslutades med utgång tillsammans med Louise och Anna....om den var lyckad kan ju diskuteras. Dock träffade vi Apollo och AirTours guider.

Lördag: Denna dagen spenderades på en båt som tog oss runt grannön Ithaka och badning. Ithaka är verkligen en liten mysig ö och man blev lite förälskad.

Söndag: Jag, Anna och Louise åkte till Lixouri och kollade på vårt nya hotell som öppnade för 2 dagar sedan och är jättefint, hade inte bangat att bo där om man säger så.....Käkade lunch med Sandra och sedan begav vi oss iväg för att hitta ett annat hotell men utan att lyckas med detta. Lite frustrerande men fick återvända tillbaka till lägenheten. Nu ska eftermiddagen tillbringas med att hitta information till alla utflykter och förbereda till alla gäster kommer på tisdag.

Jag trivs här nere och det funkar bra med teamet, dock är det lite annorlunda med bara tjejer och en sak som är ganska rolig är att vi alla är blonda! Haha, det ser så kul ut när vi alla kommer tillsammans.

Nu är jag ledig imorgon och på tisdag förmiddag så det blir antagligen stranden för att få lite färg innan alla gästerna kommer. Det ska bli jättekul när dem kommit och vi faktiskt får arbeta på riktigt....wohoo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0