Härlig dag

Wee idag har solen bannemig varit framme. Jag tog därför en liten löpningsrunda, vet inte hur lång den var men det tog en 25 minuer att komma runt iallafall. När jag sedan kom hem så sken solen fortfarande så jag tog och tvättade bilen. Det var skönt att vara ute idag i solen.

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan börja med min slingning i håret, vill ju bli ännu mera ljus än vad jag är nu. Håll tummarna för att det ska bli bra, hatar pissegult hår.

Deklarationer

Jävla deklarationer...jag hatar dem.

Först så har jag den svenska ju.....tar en jävla tid för den att komma sen efter det har jag den danska och den är ju bara hur klyddig som helst.

Jag får inte fram min deklaration på internet för den var inte skriven eller vad det nu stod och sen på den danska så får jag fram mitt servicebrev men kan inte ändra någit och måste då vänta tills den kommer till mig.

Nä imorgon så blir det samtal till båda skatteverken och se till att de skickar ut mina deklarationer så jag hinner fylla i dem innan jag åker....är ju bara 12 dagar kvar nu tills jag åker, hmm kanske skulle börja packa.

Lipstick Jungle



Det har ryktas i några månader att Lipstick Jungel var nära på att bli nerlagd. Rykterna nekades många gånger, men igår blev det oficiellt att serien blivit nerlagd av TV bolaget NBC.
Brook Shields (som har huvudrollen i serien) berättade för E! att dom fick veta förra veckan att serien har blivit nerlagd efter 2 säsonger.

Ahh detta läste jag nu precis, vafan den serien var ju hur bra som helst. Och sen var det ju inte dåligt med en snygging i serier, nämligen Kirby....mums säger jag bara.

Härlig och lugn helg

I fredags så blev det utgång i Kristianstad med Patrik, Johan och 5 andra tjejer. Förfesten var ju självklart hos Patrik och pizzerian bredvid oss stod för maten...gott.





Jag hängde med de andra tjejerna och gick in VIP på Class medans killarna fick snällt ställa sig i kö, ibland är livet orättvist...haha. Var bra musik och helt okej utgång för den här gången. Det enda är ju att där inte är så många som man känner så man känner sig lite lost ibland när alla andra träffar massvis med gamla vänner.


Kvällen avslutades på BK som vanligt med en liten hamburgare och pommes. Påtal om hamburgaren, har nog aldrig ätit en sån äklig hamburgare innan. Den var torr och den bestod av kött och bröd och en halv gurkbit...nä tummen ner för den.

Igår så var det bara slappning hela dagen. Kvällen avslutades med kräftor och räkor med trevligt sällskap. Emelie och christian joinade oss senare och det blev fotboll för hela slanten.


Skorna...

 
Hittade mina nya joggingskor på intersport som hade extraerbjudande....hade kostat 1100:- medans jag betalde 390:-. Det är väl ett kap om något!

Träningsskor

Har nu äntligen köpt ett par nya joggingskor då de gamla var helt trasiga. De nya är adidas och är vit/röda. Får väl testa dem i eftermiddag då Patrik tvingar ut mig till en joggingrunda på 6,2 km....hmm får se hur det ska gå.

Våffeldagen



Mums med våfflor.....tyvärr blir det inga såna idag då jag ska till patrik idag och vad jag vet så har han inget våffeljärn, får be mamma göra våfflor i helgen istället när jag kommit hem igen.

Trist tv-kväll

Jag saknar Mästarnas mästare på tisdagarna nu framöver. Det är ju inget kul alls på tv nu på tisdagarna och resultatet av detta är att jag sitter här för tillfället och skriver lite.

Var precis ute med mamma och gick i Skrylle och fick lite frisk luft i mig. Skönt är det ju allt med frisk luft men idag har den varit lite väl för frisk.....det har ju för helskotta snöat idag, vadan är detta? Nä usch ingen mer snö nu tycker jag, det är stopp helt enkelt.

Mycket att tänka på

Var på hälsokost-samtal idag i Eslöv hos nån från Herbal....haha har redan glömt namnet på produkterna. Jag fick iallafall veta en massa saker och vad jag bör äta för att min kropp ska bli bättre. Men det krävs så himla mycket om man ska klara det speciellt tid. Men nån av dem enkalre sakerna som jag ska bättra på är att dricka mycket vatten och det kan jag ju fixa snabbt.

Annars är det ju en massa socker, proteiner, kolhydrater, kalcium med mera som man ska hålla koll på och det är inte lätt. Jag menar vem orkar gå och kolla på alla dessa förpackningar när man är i affären och ska handla mat och framförallt hur ska man sedan laga detta till en god måltid. Att gå från en vara till en annan bara för att kolla vilken som har minst socker eller mest proteiner är både tidskrävande och tråkigt. Att leva på detta sättet och följa alla reglerna skulle ju ta all din fritid och inte lämna kvar nånting kul att hitta på.

Nä, jag äter nog mer normalt och mammas husmanskost och nån god kaka om jag vill det ibland istället för att hela tiden tänka efter och trycka i mig en massa tabletter som ska ge både det ena och det andra. Jag menar om människorna har klarat sig på stenåldern så klarar vi nog detta också.

Men som sagt mer vatten och mer frukt ska jag nog kunna bättra på och daglig motion.....

Helgen

Har varit på träningsläger nu i helgen och det var helt okej...Kändes skönt att träna igen fast jag inte kunde gå för fullt, är ju fortfarande hostig och krasslig i kroppen. Har nu druckigt hostmedicin i en vecka och hoppas på att bli bättre snart. I lördagsnatt hostade jag så mycket att jag fick lägga mig i gästrummet medans Patrik fick ligga kvar i min säng. Ingen av oss fick nån sömn innan jag flyttade från mitt rum.

Fredagen började med träning och lekar i klubbstugan med fotbollslaget och dagen därpå följdes av en förmiddagsträning. Jag var sedan på kvällen hos Patrik då vi skulle ha lite kalas för honom och henrik.

I söndags så var det bara slappningsdag för min del. Tittade i princip bara på tv och repriser hela dagen och vips så var det natt igen. Avslutade med Beck och sedan var det sängen.

Turkiet

Nu har jag fått reda på när jag åker...nämligen den 11/4 från göteborg. WISH ME LUCK!


Sovgäst

Inatt sov man inte ensam, nädå lite sällskap fick jag allt. Emelie sov här, eller ja sov och sov vet jag ju inte då inte la oss förrän 03.00 ungefär. Vi satt i min säng och snackade om gamla minnen och det finns många minnen ska ni veta. Men när klockan närmade sig 3 så fick det bli sängen då emelie skulle upp och jobba på ICA idag kl. 09.00.

Själv har jag varit hos tandläkaren och det såg perfekt ut precis som vanligt =).....Så himla nöjd man är när man går därifrån och  inget fel har hittats.....jag ler.

Dagens samhälle...

Asså ibland undrar man vad det är för land man bor i. Visst det beror på vad man jämför det men som idag hörde jag en historia där en tjej varit hos tandläkaren och fick beskedet att hon skulle dra ut en visdomstand. För att göra detta skickades hon till en specialist som skulle dra ut den då den egna tandläkaren var för rädd till att göra det. Detta skulle då kosta 3500 kronor för en tand. Hon blev förbannad och ringde till sin gamla tandläkare som är privat och han fixade det till henne för 650 kronor istället. Detta är ju sjukt enligt mig då vi betalar skatt varje månad men ändå får betala dessa sjuka summor.

Sen var jag hos läkaren idag för och kolla om min hosta var något speciellt eller om det bara var någon förkyldningsgrej. Kom dit och får betala direkt, läkaren kollade i min hals och frågade några saker sedan sa hon att hon inte visste vad det var och att jag kunde få recept om jag ville på hostmedicin. Jag betalade alltså  för ingenting enligt mig, det var ju inte så att hon använde något som kostade det enda var ju hennes tid och kunskap, vilket ledde till att jag gick därifrån med samma sak som jag hade när jag gick därifrån. Nä va fan åter igen så betalar vi ju skatt hela livet och ändå ska vi betala varje gång vi går till en vårdcentral eller vad det nu är.

Man undrar ju lite vad våra skattepengar går till egentligen....visst, det går till andra saker också såsom skola med mera men på nåt sätt skulle det kunna vara annorlunda tycker man ju.

Nä att lägga pengar på att en person bara håller med om vad man själv tror är ju inte alls kul.....Jag dissar detta samhälle då staten drar pengar ur en som betalar andra människors välbefinnande som inte betala nån skatt.


Finns ju många tankar runt detta men det lär ju inte ändras i första taget skulle jag tro, men nåt måste ju ändras så här kan det ju inte vara i hela livet....


Mums

Har precis gjort smothies med hallon och jordgubbar...MUMS!
Allt jag säger är GOTT!

Varit hos frisören och slingat håret lite blondare och klippt mig...kommer slinga det igen om 2 veckors tid så det blir blondare innan jag sticker till Turkiet.....Kommer ta tid att bli blond igen..illa men så är det.


Grattis

Eftersom klockan är över tolv så får man ju gratta Patrik som blir 21 idag.

GRATTIS ÄLSKLING!

Kolla in....

<object id="ctv" classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="661" height="417" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.comedytv.se/flash/ctv.swf"><param name="allowFullScreen" value="true"/><param name="allowScriptAccess"
value="allways"/><param name="wmode" value="window"/><param name="menu" value="false"/><param name="movie" value="http://www.comedytv.se/flash/ctv.swf"/><param name="flashvars" value="clip=http://www.comedytv.se/filmer/standup/598.flv&request=http://www.comedytv.se/standup/2009/02/mans-moller
/publiksnack"/><embed src="http://www.comedytv.se/flash/ctv.swf?clip=http://www.comedytv.se/filmer/standup/598.flv&request=http://www.comedytv.se/standup/2009/02/mans-moller/publiksnack"
width="661" height="417" wmode="window" menu="false" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="allways"></embed></object>

När man blir gammal....

Va och besökte min farmor idag som bor på ett hem. Det får en att fundera på att det är nu man lever. Usch jag vill aldrig bli så gammal att jag inte vet vad jag gör eller säger, det är ju som opm man är fånge i sin egna kropp. Man sitter bara där och väntar på nästa måltid, det är ju det de gamla lever för ungefär. Nä usch man blir bara deprimerad när man ser det. Som sagt låt mig aldrig bli så gammal....

Model i New York

             
      

Jag har nu i två dagar läst denna boken som jag köpte i USA. Det handlar om en tjej som vill bli model i New York. Boken i sig är faktiskt bra och man hejar på henne när det går dåligt och man blir glad när allt är skit för henne men det är nåt som gör att jag stör mig på boken. Hon som det handlar om är så ful och på nåt sätt vill man att hon inte ska bli nån model då hon inte ser bra ut men sen när man har kommit in i boken så är den bra igen men så fort jag vänder på boken och kollar på baksidan så stör jag mig på att det är hon som har skrivit boken. Varför kunde det inte ha varit någon annan som hade skrivit boken. Så himla löjligt av mig egentligen och det vet jag om men att en sån bagatell kan irritera så mycket det är ju bara skumt. Men som sagt boken är bra bara man int kollar på henne....haha att man kan ha såna tankar om såna småsaker och skriva så mycket om dcet...usch kanske skulle ta och hitta på nåt nu för tiden att man tänker på¨nåt annat istället

Mina andra jobbskor

Fick ju ta och köpa ett par som faktiskt är sköna att gå i och på order från bolaget blev det dessa

nya skor 2/3-09

Spelkväll

Jag bara älskar hur sällskap kan göra så mycket. Var med emelie, christian och patrik igår och spelade nya finans. Att ett så enkelt nöje kan göra att man har roligt ihop. Eller ja det är ju när det går bra för en isåfall....ibland kan där ju bli en del sura miner. Nä men som sagt det var roligt att bara ta det lugnt och umgås och spela spel med en massa godis, popcorn m.m på bordet.



Känner mig bättre idag och det beror nog på att jag fick världens bästa sömn inatt, har inte sovit så gott på mycket länge. Låg till och med kvar i sängen i 2 1/2 timme efter det att jag vaknat. På nåt sätt så var allt rätt när jag vaknade. Sängen var skön och kuddarna var perfekta och det vara lagom kalt i rummet så att man kunde krypa ner med hela kroppen under täcket. Nä som sagt den här dagen började mycket bra.....

Jobb skor



De dyraste skorna jag någonsin köpt och även de fulaste men hey vad gör man inte för sitt nya jobb.

Jä*la Förkylning

Igår spenderades kvällen med Let´s Dance på tv och lite zappande till Så Ska Det Låta. På tal om så ska det låta så var ju martin stenmark där. Aldrig riktigt fattat vad grejen é med han men igår slog dfert mig: Han är het. De kläderna han hade på sig igår var inte alls fel, speciellt inte rivningen på halskragen på den översta tröjan....haha att han och sett man sedan pajade golvet gjorde det bara bättre, om han rör sig så på golvet undrar hur han rör sig i sängen? Haha



Sen det andra programmet då aj.....usch vad ska man säga! Alldeles för lite dans och för mycket snack att sen niklas åktge istället för elisabeth gjorde det ju itne bättre. Nä jag lackade ska jag ta och berätta för er. Dock var hans svar till David så sött att det bästa i Let´s Dance var Bagge. Jag hejar på dem 2 tillsammans....I Like.

Men efter denna tv kväll gick jag faktiskt bara och la mig då jag var helt slut.

Har sovit riktigt dåligt hela natten, känner mig lite bättre men nysningarna har nu gått över till kickhosta som jag alltid när jag är förkyld. Dagen bjuder på film och sängen då jag inte orkar mycket mer, men ikväll hoppas jag iallfall på lite sällskap av kompisar. Jag menar jag är ju itne döende bra föt att jag är förkyld ju......aja vi får se.

Skor!

Som de flesta vet som känner mig så älskar jag skor. Jag kom ju på att ni inte sett skorna jag köpte i Thailand så här kommer dem:
                                                      

Veckan som gått (snart iallafall)

Har varit hos Patrik ända sen i söndags och det har varit skönt. Det är så lugnt där så jag passade på att skriva min uppsats om Turkiet där på Engelska. Kan ju inte riktigt säga att det går bra. Jag är nästan klar iallafall men det går långsamt framåt. Har 200 ord kvar så hade tänkt att fixa det nu och vara duktig. Det känns som om man bara virrar iväg sig på en andra massa saker som man inte ska skriva om men gör det iallafall. Den ska vara inne imorgon så det är lugnt med 200 ord då ju. Om man räknar på det så räcker det att jag skiver 100 ord idag och 100 ord imorgon. Perfekt ju!



Visste ni att turkiets röda färg på flaggan står för det osmanska riket från för i tiden. Stjärnan är för Islam och månen står för det bysanska riket. Det visste ni inte väl...aja man ska ju lära sig nåt nytt varje dag. 

Lördags

Va en mycket trevlig dag i lördags. Va på fotbollsträning vilket var längesedan sist. Tyvärr har jag ju nu i efterhand märkt att träna ute när det är kallt är inte så bra då jag har fått en förkylning. Är ju träning nu idag och jag vill ju gärna dit men vet inte om jag orkar då jag som sagt har förkylning.

Åter till i lördags: kom hem från träningen och begav mig ganska snabbt till Kajsa i Lund där det väntade med hamburgare från Viggo och vin i bag in box tillsammans med melodifestivalen. Det var en mycket trevlig kväll med tjejsnack och youtubeklipp.

RSS 2.0