Fredagen

Ja då var det fredag igen. Det blev tacos till mat Let´s Dance på tv och fotbad som lyx. Nä men om man nu ska gå i flippflopp i en månad så få ju fötterna se bra ut iallafall. Mysgt var det iallafall. Emelie var här och joinade mig i soffan och sa sedan hejdå för en månads uppbrott...haha. En lugn och härlig fredag helt enkelt.


Tips

Om ni har mycket smycken och inte vet var ni ska göra av dem allihopa så köp er en skruvlåda eller vertygslåda att lägga alla smyckena i. För i en skruvlåda finns där hur många fack som helt, perfekt! Plus att den kan läggas under sängen eller nån annanstans där det inte syns. Här är min iallafall :

 

Skor

 Under sängen göms festskorna

Jag älskar alla mina skor! de är så underbara allihopa. Så jag tänkte dela ed mig av dem till er...haha. Sist jag räknade så var det 46 st men detta var två år sen då jag fyllde 18. Sedan dess har jag varit i Usa och fick med mig 11 par därifrån plus ett Spanienbesök m.m. Kanske skulle ta och räkna dem en dag, hade varit lite kul och veta hur många man har egentligen. Men jag älskar de allihopa. 

 Här är även lite ur min garderob


Träningverk imorgon? JA

Hade skitkul på träningen idag också. Känns så bull att man sticker iväg nu när man kommit in i träningen och tycker det är kul. På tisdagarna ska vi ha vattengympa, torsdagar har vi så kallad "smidighetsträning" på brottningsmattan i dalby och sedan vanlig grusträning på lördagarna. Aja det ska väl inte bli så jobbigt att överge träningen för sol och bad. Jag längtar så himla mycket.

Packat klart har jag redan gjort också, eller det har jag kanske redan berättat om, aja packningen är klar iallafall men ska nog gå igenom den en gång till så allt det onödiga försvinner och tyngden blir mindre. 


Datorn



Tänkte bara visa er vilken fin dator jag köpte till mig själv för nån vecka sedan. Jag är så himla glad över den. Att man kan älska en ägodel så mycket är ju egentligen bara sjuk. En annan kär ägodel är ju min kamera som nu kommit till rätta igen. Wiihoo kollar på nyårsbilderna i just detta ögonblick.

Mys



Fick hem några avsnitt tillslut ändå. Så nu sitter jag här och ntitta på dem och äter nyponsoppa med glaas och biskvier, finns de nåt godare?

Serier

Asså jag har som "tradition" att ladda hema alla serier på måndag eller tisdagskvällen då jag vet att alla de nya avsnitten har kommit men denna veckan har jag inte fått några nya avsnitt. Inte alls bra då jag vill se dessa avsnitt innan jag åker till thailand. Var är dem?

  Grym serie men saknar gamla Bevvan

 Betty kan man lite på då man vill skratt lite    

 Blandning av allt

 En gammal goding som aldrig kommer överge

Love it! Att där sedan finns snygga killar gör ju inget. Mums... 

 Ojojoj! Hade inte bangat vara i deras skor och ha alla dessa snygga kläder på mig eller att vandra runt i New York efter skoldagen. Jag saknar verkligen New York, världens bästa stad.

Nä jag tror att jag ska in en gång till och kolla om jag kan hitta de nya avsnitten nånstans.

Det är liksom min räddning pånåt sätt av dagen. Man lever sig in i serierna (och filmerna) på ett helt otroligt sätt och när de sen är slut så är man tillbaka i vardagen igen.....

Härlig dag idag

Jag gillar när det är nåt på g hela tiden, jag måste göra nåt hela tiden helt enkelt. Så när jag idag hade bestämt träff med Amanda och Robert i Malmö så vaknade jag glad därför att jag hade nåt att göra under dagen och skulle inte bara sitta hemma. Men dagen började med att bli väckt av pappa, trevligt för omväxlingsskull och slippa mobilalarmet på morgonen. Han hade ett uppdrag till mig nämligen att hämta mamma i Lund efter hon varit hos nån ryggexpert då hon har ont i ryggen och kan inte gå. Så det var bara att gå upp och ta på mig och sedan köra in till Lund för att hämta mig kära mamma.



På vägen hem stannade jag till på banken då jag var tvungen att skaffa ny internetbank då den gamla försvann när vi formatera om datorn, det gick ganska smärtfritt. Kom sedan hem och gjorde mig färdig till att bege mig till Malmö ocg träffa alla som kommit ner för dagen. Men gick en sväng på Zara och H&M först. Jag har nämligen ett sånt otroligt shoppingsug och känner bara för att shoppa en hel dag och inte bry sig om vad nåt kostar eller skiter om jag en liknandeliggandes därhemma men det går inte. Jag har väl vuxit upp lite kanske, jag tänker alltid att jag har en likadan nästan eller att det är dyrt (ingen inkomst för tillfället) m.m. Hittar inte den där rätta känslar längre när jag är ute och handlar. Visst på nåt sätt kan det vara skönt och inse att man faktiskt har viktigare saker för sig är att shoppa och att allt handlar inte om kläder m.m. Jag har väl aldrig varit nån shoppoholic skulle jag väl vilja påstå men ändå nåt har ändrats. Jag undrar vad det är om det är så att jag mognat eller om jag bara har en "svacka" . Haha jag låter ju som en fjortis, helt sjukt att man har tankar om detta. Aja det är ju inte så att jag lider precis, har ju en fullproppad garderob med både skor och kläder så jag ska nog klara mig.

Men iallafall för att fortsätta min dag så vandrade jag tillbaka till stationen för att kolla om amanda och robert hade kommit än och nix det hade em inte men det hade däremot en massa andra gjort. Sara A, Sara D, Stefan, Jessica,




Zandra, Elin och Pernilla nämligen. Senare dök även då som sagt Amanda och Robert upp och följdes upp av Nicolas, Johanna, Sebastian (ledare) och Josephine. En riktigt trevlig liten uppslutning på Espresso House där man snackade om allt mellan himmel och jord men mest om gamla minnen från Spanien. 

Nåt som kom upp ett antal gånger var att det var inte konstigt att träffas, det var normalt för oss att bara ses sådär hipp som happ. Vi känner egentligen inte varandra så bra men ändå är man så nära varandra och känner att man har nåt gemensamt vilket vi ju faktiskt också har men ändå att allt bara börjar där det slutade sist liksom, det känns helt enkelt inte konstigt. Man vet på nåt sätt att man kommer ha kvar sina Service & Co vänner under lång tid framåt fast vi kommer vara på olika ställen i världen. Jag trivs ju här hemma också absolut inget sånt som ligger bakom men ändå är det nåt som saknas. Kanske att hela tiden ha människor runt omkring en 24 timmar om dygnet och att du bara går ner till  baren om du vill hitta på nåt så kommer det att sitta någon där som du kan spela biljard med till exempel. Jag tror helt enkelt det är det som är grejen, inget är klyddigt man gör bara vad man vill när man vill det och hur man vill det. Det fanns på nåt sätt inga rätt eller fel saker. Alla var accepterade och med i gemenskapen fast det var många olika individer. Lägtar redan till nästa gång vi ses.

Hoppas ju på en liten Göteborgstripp när jag kommer hem från Thailand och innan jag sticker till Turkiet för att träffa Maria och alla de andra goa personerna. Hoppas det blir av.

Vi fortsatte iallafall till Mando där jag käkade en plankstek som vanligt, kan bara säga gott. Lite problem fick dock personalen när vi var 8 som skulle äta tillsammans, tyckte faktiskt synd om dem så som de fick dona och fixa med stolar och bord.  Kändes sjukt mysigt och lyxigt att gå på resturang bara sådär en vardag men vi hade ju finbesök i staden.

Karnaah Yummi...

Som sagt en härlig dag med mat i massor och trevligt sällskap.

Ps. har fått chaite på hjärnan igen, mums så gott det är. Hur ska det gå i Thailand, jag menar där lär de ju inte ha chaite. Eller? Någon som vet? Haha.

Minireunion

Ska träffa Amanda och Robert imorgon i Malmö, det ska bli roligt att se dem igen. Förhoppningsvis kommer där fler förbi och möter upp oss. Det är nämligen många som ska på andraintervju hos Nazar imorgon så folk från olika delar av Svergie kommer vara i Malmö imorgon. Ska bli kul att se alla igen.

Måste ju berätta om min kamera som försvann helt plösligt på Nyår, det är upphittad igen av Kajsas pappaoch ska hämtas nu i veckan, ska bara få tag på honom. Så det känns skönt att en sak har löst sig ochb att jag nu slipper köpa ny kamera. Wee


Inget liv

Jag säger bara fy fam till att inte ha ett jobb att gå till på dagarna, det är ju helt sjukt så tråkigt det är att gå hemma hela tiden. Som tur är så har jag ju ett jobb bara inte startat än så det minskar ju paniken lite gran i allafall. SEn har man ju enmassa saker att se fram imot. På lördag åker nämligen jag och Patrik till Thailand...wee. Mycket härligare kan det inte bli.



 Vår tanke är att vi åker upp till Caung Mai i norr för att göra trekking i djunglen i början och att vi därefter tar oss söderut. Hua Hin är ett av stoppen precis som Ko Sumai, ko pang ngan, Krabi och Phuket. Bangkok tar vi hand om till slutet så vi kan shoppa rejält utan att behöva bära det sedan under resten av resan. Det kommer bli helt underbart, tror jag iallafall.


Men nu i dagarna så går jag bara omkring här hemma och det är som sagt fruktansvärt tråkigt. Så den här Thailandsresan kommer inte lägligare än såhär och att man sen kommer hem och får packa till nästa destination som för tillfället är okänt är ju inte heller fel. Jag vill bara att allt ska komma igång nu.

Killebäckskolan

Kolla in http://www.sr.se/cgi-bin/malmo/nyheter/artikel.asp?Artikel=2550851 där det står om skolans brand. Så himla idiotiskt....


 


Nytt år, nya upplevelser

Usch, nu var vi här igen....att jag slarvar med att skriva på bloggen, tror inte att jag tar det så allvarligt men det gör ju inget så ingen läser..haha. Hade glömt att jag hade en blogg när jag träffade min faster i julas då hon frågade om min blogg. Men nu är jag här igen ju....för ett tag iallafall. Jag och Patrik åker till Thailand om snart 2 veckor där vi bara ska softa omkring och uppleva en massa saker, längtar så himla mycket.

Kom ju även hem från Spanien för en månad sen då jag varit på Reseledarskolan och utvecklats enormt mycket. Har fått jobb för Nazar som har destinationer i Turkiet och Kreta så på nån av dessa platser kommer jag befinna mig mellan mars och november.

RSS 2.0