Efesos












Utgång i Alanya!



På Grand Bali innan utgång



Min outfit för kvällen



Jag, Daniel och Nikolas njöt av våra drinkar



Amandra och Daniel rockade på dansgolvet



Joonas, Anette, Jag, Venla, Nikolas, David, Daniel och Amanda på Havannah Clud

Första veckan i turkiet



Nicolas och David snackar killsnack på Crazy Hourse



Utsikten från kontoret i Alanya



Sjukt bra av turkerna att sätta sina gym utomhus vid standen, genial idé!



Jag med den första drinken en lugn kväll



Venla och Sandra som jag kommer jobba med i 7 månader



Jag på våran utflykt på floden

Wee

Räknade precis ut min danska deklaration på internet och det gick jättesmidigt. Fick fram att jag ska ha tillbaka 10.000 danska så då blev man glad....härligt.

Har även varit ute ochs prungit idag för sista gången så vi får se när nästa träning äger rum (typ aldrig).

Ikväll blir det öl med veberödsflickorna i Lund på nån uteservering, ska bli så mysigt att träffa dem och bara njuta i solen, nä nu blir det kinamat som blev över från igår. MUMS!

Packning var det ja!

Hmm kanske skulle ta och fixa min packning lite mer noggrant. Just nu ligger allt bara slängt på sängen i en enda röra. Men det är jättesvårt att packa till 7 månader...man vill ha med sig alla sina favoriter men det går ju självklart inte.
Såhär ser min säng ut i nuläget iallafall.


Får fixa det imorgon och samtidigt städa rummet. Annat som ska göras är springa, biltvättande, öldrickande och träffa Patrik...Händelsefylld dag imorgon alltså...

Vår-rengöring



Av mig då såklart....förra veckan slingor och idag efter joggingturen så blev det en ansiktsmask....Ni skulle bara se vilka under det gör...haha

Movietime



Igår var jag och emeliepå bio, filmen blev som ni ser här ovan Fast and Furious alltså den fjärde filmen. Den var faktsikt riktigt bra och jag blev inte besviken så som jag blev av trean, Tokyo Drift. Man undrar vad som hände med den filmen? Alla de andra 3 är av samma tema och liknar varandra på olika sätt och har connection med varandra. Gillar ni de andra filmerna så ska ni klart se denna också....jag var iallafall nöjd när jag gick ut ur bion.

Det var nog första gången som jag inte åt upp popcornen på bion. Ni som känner mig vet att jag älskar popcorn och att biopopcorn är det bästa men igår var nåt fel. Eller så har jag bara blivit lite vuxnare.....nä för första gången igår så skulle jag nog föredragit hemmagjorda popcorn, de på bion kändes helt plastiga. Absolut ett -.

Summering? av helgen

Hmm hur stavas summering egentligen, är det så som jag skrev eller med ett m, ser hur dumt ut som helst vilket som ju.

Fredag: Satte mig på Graffiti  och mös i solen med en bok, nämligen Prinsessor.
Dagens Outfit:


Emelie och Christian kom sedan upp till Kristianstad och vi tog en runda i solen. När Patrik slutat så satte vi oss i Tivoliparken för att dricka lite öl och mysa i solen.

Begav oss sedan hem för att laga mat, grön curry-gryta med kyckling. Förrätt hade vi också med advokado på macka med lite annat på, mums.

Spelade kort och såg på film, var allmänt trevligt och jag somnade gott efter en härlig dag.

Lördag: Körde hem till lilla Södra Sandby och lullade bara omkring här hemma, emelie var här ett litet tag och vi snckade bara. På kvällen blev det grillat för första gången i år för min del och det var efterlängtat....riktigt gott med en rejäl köttbit och klyftpotatis med vitlökssås....Yummie

Söndag: Åkte en sväng till Emelie och kollade på match när Hardebergas damer spelade, blev lika. Hade även Emelies hundar med oss som var på bushumör, inte skulle de sitta still när vi ville kolla på matchen men så är det när man har hundar med sig, söta är dem iallafall och det är ju tur. Var även en snäll flickvän som skjutsade Patrik till Lund så han kunde ta tåget hem igen till Kristianstad.

Har varit en härlig helg med mycket kära människor vid mig....snart åker jag, Usch va nervös jag är nu.

Allt gjort!!!

Nu har jag fixat det sista inför Turkiet tror jag. Köpte en microfon till min Laptop som jag ska till SKype därnere. Sedan blev det Osis+ som ska fixa till volymen i håret...får se hur det funkar, dyrt vart det iallafall.



Sedan köpte jag Absolut torr efter rekomendationer från de guider som redan är där nere, fick höra att det skulle vara det viktigaste att ha med sig ner.

Sedan blev det en kofta som var till extrapris, tog en färg-gald då jag tänkte att det är roligare nu när det blir varmare och man kan ju altid ha den på kvällarna eller någonting..haha vi får se men den kommer nog till användning nån gång.


Våren är här

Gick in till kristianstad idag och fotade lite härliga vårbilder....Wee äntligen lite sol, man blir så glad.






Vackert



Så här snygg är man när man slingar håret hemma själv...haha.
Resultatet är helt okej, är ljusare än innan men inte platina, jag får tänka på att håret kommer bleckas rejält i Turkiet senare i sommar ju.

Sjukt dåliga

Hur kan man frlora mot Serbien, vet inte om det var Svergie som var dåliga eller om det var Serbien som var grymma, men det kvittar. Vinner Svergie inte en sån match så har dem inte i VM att göra i allafall. Jag trodde lätt att dem skulle gå vidare från kvalet men nu skiter jag i det, hejar fan hellre på Danmark...haha.

RSS 2.0