Pratmakarna

Ja det blev spel ikväll med elin, patrik och johan....fan va ball man kan ha med ord, helt sinnes


Malmö

Blev ju malmö idag eftersom jag skulle till öresunddirekt och få hjälp med deklarationen. Det visade sig vara lättare än vad det såg ut att vara som tur var. Gick sedan en runda på stan där det blev inhandlat ett par skor som jag tittat på hela våren men inte köpt och nu var det rea så jag slog till direkt så klart.
                                                                                                                                                        image16

Kuddarna som skorna ligger på köpte jag också till min säng...de är så sköna.

I Amsterdam köpte jag ju ett par skor och de ser ut så här:  

Köpte förresten en jacka idag också, helt vanlig svart men väldigt användbar. Men gladast av mina köp idag är ju självklart skorna som jag äntligen fick. För övrigt var det sjukt mycket folk i stan och man blev he

Peppning

Fredagens låt kommer hær.

http://www.youtube.com/watch?v=0_Kt9SAMRfY&feature=related

Vill lægga in låten på bloggen men fattar tyværr inte hur man gør, haha. Så jag gør sp hær så længe.
Ær nog inte så många som hørt låten men før mig har den en historia och jag blir så jævla glad nær jag hør den før jag har historien bakom och jag skrattar i princip nær jag tænker på det....

Ær iallafall Akons låt från hans nya platta som kommer ut i år....



....

sitter på jobbet ch væntar på att få komma hem nån gång. Ibland har man tur och ibland har man inte.....skulle ha gjort massor av plan idag men tyværr ær dem inte hær och då kan de inte heller gøras, lite synd. Så vi var klara 03.45 och nu ska jag sitta hær till 05.36 då tåget går. Har ju sjælvklart stædat och fixat hær på jobbet men nu ær allt klart som sagt.

Helgens planer vet jag inte riktigt vad dem ær. vet iallafall att imorgon ska jag till øresaund direkt och se om de kan hjælpa mig med min danska deklaration. På kvællen ær jag sugen på utgång men det verkar inte bli av tyværr. På lørdagens schema så står det først aerobics sedan træffa emelie. Efter det så vet jag inte om det blit utgång med elin m.fl eller om jag ska træffa patrik och hitta på något. Sedan på søndag bær det av till stockholm først med flyg sedan båt øver till helsingfors. Det blir nog ball men ær lite nervøs....tænk så førstår de inte vad jag sæger....haha

Godnatt før min del (snart) oxh godmorgon før er...hej

Aj

Att man kan ha så här mycket träningverk är för mig väldigt konstigt...kan ju kanppt gå för tusan.

Och jag som skulle träna idag, det kanjag ju glömma med min öma rumpa =(

Amsterdam

Dagen började med att vi åkte till Amsterdam och letade rätt på vårt hotell. Vi var där ganska sent så det blev bara en runda in till stan (trodde vi) och åt sedan gick vi omkring lite och åkte hem och sov....vi var trötta på båda två.

                                                        

På lördagen hade vi planerat att gå upp tidigt och sedan utforska stadenoch avsluta med shopping. Det gick som väntat vi hittade in till city och vi vandrade omkring som turister med kartan i högsta hugg, haha vi hade ingen aning var vi var eller var vi skulle gå.  På shoppingen blev det ett linne, en tröja och ett par svarta ballerinaskor till mig och patrik köpte en vit tröja. Bilder på mina saker kommer nog imorgon. Det blev en kinesisk resturang med god mat sedan gick vi till The Red Light District. Jag tyckte det var intressant men man kände att det mer var en tursitattraktion än att det var på riktigt därför kunde man inte riktigt förstå vad som hände bakom dörrarna....men man visste ju.

                                


I söndags så var det underbart fint väder så vi tog en kanalbåt och åkte runt i sedan köpte vi mat och åkte ut till Flevoparken och solade. Det var så underbart skönt så man bara njöt. sedan köpte vi glass och bara vandrade omkring. Middagen blev revbenspjäll för min del och lamm för patrik. Sedan begav vi oss till ett casino, och det var första gången för båda två, det var rligare än vad jag trodde att det skulle vara och jag gör det gärna igen. Det gick bra för båda, vi varken vann mycket eller förlorade mycket.....det blev perfekt. Efteråt blev jag sugen på pannkakor eftersom de sålde det överallt, men tyvärr gick jag på en miss. 110 spänn för en pannkaka med glass,banan och chokladsås. Blev så grundelurad man kunde bli fast den var god. Det blev sedan taxi hem.

                      

Vi checkade ut vid tolv på månaden och begav oss till Shiphol-flygplatsen. Vi kom hem efter lite strul i princip hela resan : - hittar oss inte i systemet, kastrup
              - Standby biljetter vet ej om vi kommer med
              - Våra säten är dubbelbokade
              -  Blir förflyttade från vårt hotell till ett annat
              - Kallt på rummet + oljud
              - Våra kort till hotellet funkar inte
              - Blir utcheckade från hotellet utan vår medvetenhet
              - Hittar Patrik i systemet men inte mig, shiphol
              - Får olika gates
              - Standby biljetter vet ej om vi kommer med
              - Folk sitter på våra platser (igen)
              - Baggaget tar sin lilla tid och vi väntar 35 min
              - Spårändring av tågen
              - Tågen försenade och massor av folk.....vilket leder till kaos

Som sagt det händer några saker på resan men utav det så har vi också mognat och lärt oss att allt fixar sig till slut bara man tar det lugnt


På jobbet

Har paus nu en liten stund så jag tænkte att jag kunde skriva lite eftersom det inte finns nåt att læsa hær......=(

Har riktigt mycket att gøra inatt och det gør det inte bættre att det flyget som vi ska gøra deep på inte har landat førræn nu precis, det finns inte en chans att vi hinner men vi gør vårt bæsta. Det gør det inte bættre att cheferna kommer inatt och ska kolla vårt arbete, haha kænns lite konstigt att veta att de kommer och ska titta på vad vi har gjort men det går sækert bra.....

Næ nu ska jag æta klart sedan bær det ut till APB dær det ær Deep som gæller som sagt...puh....inte det roligaste man kan se fram imot  

Chai latte

Har blivit lite smått beroende av chailatte....att det kan vara så gott!


Chailatte 


Ingredienser


1  st
2  dl  vatten
1  bit  färsk eller  torkad  ingefära
1  bit  kanelstång
4  kardemummakärnor
1 - 2  tsk  svart  te
1  dl  mjölk
2  tsk  råsocker  eller  strösocker



Gör  så  här

Sjud  vatten  och  kryddor  i  en  kastrull  med  lock,  ca  5  minuter.   Tillsätt  teet  och  låt  det  dra  ca  5  minuter.  Värm  mjölken  försiktigt  i en  kastrull  till  rykpunkten  ( ca  65° )  och  vispa  till  ett  mjukt  skum.  Sila   teet  och  häll  i  ett  glas.  Smaksätt  med  socker  och  häll  på mjölken  och  skeda  på  skummet.  TIPS!  Använd  färdigblandat  chai-te  istället!


Har  dock  inte  testat  detta  receptet,  har  bara  köpt  på  cafeer  men  det   är  väl  dags  att  testa  nån  gång  tycker  jag


Godnatt

Ska hinna packa upp, städa rummet och packa igen till Amsterdam sedan ska jag försöka träna. Men det som gäller först och främst är att sova vilket jag ska göra nu.

GODNATT


Frukost kl. 17.00

haha vaknade kl 17.00 idag av att mamma gick in och väckte mig...var helt slut efter inatt.

Det var en härlig helg...att det kan vara så skönt att vara med en speciel person. Att veta att man har varandra fast man inte sagt något om det är underbart, att bara kunna va utan att det blir konstig stämmning eller pinsam tystnad. Det är det bästa med att ha en riktigt nära kompis. Visst har man andra kompisar som det funkar bra med och kan unmgås med lika bra men det är dem små sakerna som betyder något. Så som att ringa en pling bara, det kan ta 1 minut men det betyder så mycket mer. Den lilla grejen  gör att man känner sig uppskattad och man vet att någon bryr sig och då är man en riktigt bra kompis.


Som sagt en riktigt bra helg med en betydelsefull person. Nu ska ni andra inte känna er sårade, alla har just en person som dom kan lita på. Den relationen har alla med någon förutom pojkvän/flickvän.

Är det någon som förstår vad mitt inlägg handlar om? Känns som om jag fumlar omkring lite nu.    


Min klänning

image6

Så himla underbar, är riktigt glad över den.....tänk er den till sommarbruna ben

Snö

Igår var jag och emelie ute och gick i skogen här i närheten och vet ni vad, har fanns snö!!!  Så jag tog chansen och lekte med snön vilket var första gången den här vintern. Kunde inte motstå helt enkelt.

image5 

Just nu sitter jag i emelies soffa och kollar på serier på hennes dator medans hon jobbar. Ska mötas senare innan jag åker hem (och ska jobba). Ska nog in om Bic Bok och kolla på ett par byxor som jag såg i skyltfönstret men det var stängt igår men vi får se.

Som sagt ska till jobbet senare och jag hoppas det blir okej den här veckan och skulle det forfarande vara problem så får jag trösta mig med tt jag har tre arbetsdagar den här veckan och 6 dagar totalt på den här månaden om man inte räknar med finland vilket jag inte gör.                                        
                                                                                           

Skriver nog senare idag men vi får se.....

Mys i soffan

Är nu hemma hos emelie i lägenheten och myser framför soffan.

Dagen igår bestod av 7 timmars shopping så när vi kom till hotellet igen så var jag s himla slut men vi var ju tvungna att ha mat  så vi betsämde träff med andre och erland. Det bkev en asiatiskt resturang och jag var ju självklart tvungen att beställa suchi så jag vet hur det smakar....ingen jättehit men inte äkligt heller.

Det blev en gul klänning från h&m och två koftor annars var det örhängen också. Det var en hellyckad dag iallafall.


image3    image4

Dagen i punktform

  • Jobbat natt
  • Åt frukost på kastrup
  • Fløg  till Norge
  • Checka in
  • Sov
  • Åt på McDonalds i stan
  • Titta på tv
  • Emelie kom
  • Åt på Mr Hong...gott
  • Gick en runda
  • Ær hær inne på bloggen
  • Gå och mysa med emelie så ni andra blir dissade nu....haha
  • Sjælvklart finns godiset med oss på rummet

Skriver nog inte førræn på tisdag igen men vi får se hur internet tillgången ær....

Puss på er alla, hoppas ni har kollat in min fredagspepplåt


Oslo

Idag var det ju menat med fredagspepp men eftersom jag sitter på hotellet blir det lite svårt men ni får låten så får ni sjælva søka upp den. Hoppas den får er att minnas tillbaka på den gamla goda tiden. Varsågoda och njut.....

Fairytale - Tills Natt Blir Dag

Here I Come

wee, snart bär det av till emelie i Norge. Ska bli så himla roligt att komma dit. Blev hotell tillslut så jag hoppas att jag får ett sms med adressen, haha annars är jag lost.



Har dock ett dilemma, vet inte vilken jacka jag ska ha med mig, har bara plats för en. Min everest är nog för tjock medans mina andra är nog för tunna, haha jag vet lite löjligt men de är skitsvårt. Ringde emelie men hon svarade inte så jag får fundera lite till på det.

Nästan allt gjort

Lånade bilen av mamma så det skulle gå snabbt in till stan så forex och present fixade sig. Hotellet till amsterdam är precis bokat och klart, det blev Nieuw Slotania Hotell...det blir säkert bra. Träningen blev en halvtimme med lill-babs på video, haha jag vet pinsamt men vad gör man när man inte har tid. Sticker till jobbet om en timme så allt verkar ha fixat sig, får helt enkelt packa imorgon när jag har vaknat

Tidspress

Hur ska man kunna hinna göra allt som ska göra. Ska köpa födelsedagspresent till mamma innan jag åker till Oslo sen ska jag gärna ha hunnit träna idag plus ett besök på forex. Ska börja tidigare idag för de behöver hjälp plus att packa till oslo hade ju varit en fördel så jag har nånting med mig dit. Ringa patrik ang. hotel får jag ju inte heller glömma. Visst allt detta ska ju gå att hinna på en dag om man nu är vaken vilket jag inte är. Jag har 4 timmar på mig sen går bussen.




Nä får dra mig härifrån nu annars hinner jag ju absolut inte.......


lackar satan

Fan va jag hatara vissa personer, jag förstår inte hur man kn vara så korkad och inte förstå en enda sak. Att en enda prson kan ta all kraften man har och se till att man blir helt ut´mattad, så utmattad att man inte orkar gå till arbetet längre. Vill verkligen inte träffa honom ikväll igen...jävla skit va fan ska han där och göra, vill bara strypa mig själv bara så jag slipper de här nätterna med honom....ahhh 

Jobb

Ska snart iväg till jobbet....bussen går väl om en 20 minuter. Usch det är så segt att komma iväg nu första dagen men sen flyter det på. 4 dagar går ju snabbt bara man inte tänker på det....God natt till er andra som ska gå och lägga er nu

Finland

Yes fan va gött. Fick precis reda på att jag får följa med till finland den 27/4-4/5 med jobbet. Blir jag och två andra tjejer till så det blir nog jävligt kul....lite ledigt måste vi ju få ha.


Det blir mycket resande den här måndaen men kul är det...weee

Oslo 11/4-14/4
Amsterdam 18/4-21/4
Helsingfors 27/4-4/5

Helgen

Har tyvärr inte kunnat skriva igår då jag var hos patrik och hans internet inte fungerade vilket var lite tråkigt eftersom vi skulle beställa hotell till amsterdam.

I fredags så blev det tillslut lite TP-spel hemma hos patrik tillsammans med johan,emelie och christian, kom sist efter frebrilt kämpande från min sida men man kan ju inte välja sina frågor om man säger så. Patrik sov hos mig vilket var mysigt, var ju längesedan vi sågs sist.

På lördagen så begav jag mig till aerobicen där jag blev helt utmattad så resten av dagen tittade jag på tv och väntade på att tiden skulle gå så att vi kunde bege oss till fam. Svensson på födelsedagskalas.

 Jag hade på mig kjol från h&m och en tröja som jag köpt i danmark....mycket fint =)

Sov väldigt länge igår då jag kunde ligga var medans patrik spelade innebandy och resten av dagen var också ganska slö. Handlade mat och bara småsysslade lite, ska dock nämna att jag gjorde köttfärssås till honom.....första gången för mig men det lyckades.

Nu sitter jag i träningskläder för att bege mig till gymmet.....så jävla tråkigt men det är ett måste annars blir man en säck

USA

Nu är det bestämt, bokat och klart, till och med betalningen är gjort.
USA den 2/9-14/10.......Wee

Köpenhamn

Var i köpenhamn med kicki i torsdags och där skulle vi känna på det finns vårvädret men vafan tror ni inte att det var skitkallt. Hittade iallafall den här fina skortklänningen....

Annars så var det trevligt att träffa kickan igen och snacka en massa skit

RSS 2.0