Sterling

Va fan, nu hände det!
 
Sterling begärde inatt att gå i konkurs vilket orsakar problem för oss då vi mister en hel jävla bunt med flygpan. Ska bli spännande och se vad som sker med nattholden då de inte längre behövs....skulle gissa att det är upp mot 8 stycken som blir sparkade men vem vet .

Har ju vetat om länge att de är osäkra och vetat att det funnits problem så vi har ju hela tiden haft det i vårt bakhuvud.
Vem jag nu tänker på det r flygvärdinnorna, kaptenerna och mekanikerna som vi känna på flyge. Var alltid så kul att komma upp till dem då de talade vårt språk och var trevliga (oftast) och roliga, speciellt de manliga flygvärdarna, en del tjejer kunde vara lite bitchiga men ändå kommer sakna alla er som jobbade där.

Sen har vi ju alla de som som jobbade i Menzies, för där lär en en eller annan få gå nu när de mister Sterling.

På det hela är det alltså ganska bra att jag slutar snart då det ändå ser skakigt ut i framtiden


Hos Patrik

Är nu hos Patrik och väntar på att han ska komma hem från träningen som han har.



Har precis diskat och handlat mat till morgondagen så jag har nåt att äta på jobbet. Känner mig så vuxen just nu...haha

3 månader

Oj, tappade visst allt det här med bloggande.....ni vet sommar och sol vem fan vill sitta vid datorn då, inte jag iallafall!

Lite uppdaatering är ju då att jag har varit i Usa i 6 veckor (www.resedagboken.se/bringhorn) och det var skitball, ska se om här kommer upp lite bilder. Med på tripen vad ju då Emelie och Malin.

Sen har man ju fyllt 20 år, gammal flicka nu vet ni. Har faktsikt inte varit på systemet än fast det är 3 veckor seda jag fyllde år. Vet ju att jag kan handla känns inte som om man behöver prova so alla andra...det kommer väl så småningom när jag druckit upp allt det jag fick på 20-årsfesten. Jo ni läste rätt, självklart var man tvugen att ställa till med galaj, det är ju nteså ofta man gör det.

Har börjat jobba igen och det är blandade känslor...slutar dock om 2 vekor då jag drar till Spanien på reseledarkurs i Santa Susanna utanför Barcelona för er som inte visste det. Ska stanna där i 4 veckor sen får vi se vad som händer i mitt liv.
 
Jag ska gå och sova nu då jag har jobbat natt idag och precis kommit upp till Patrik i Kristianstad. Sover antagligen till han kommer hem och väcker mig, hoppas han är snäll när han väcker mig bara.

God Natt för min del

RSS 2.0